Moda Casual

S'estan mostrant 18 resultats

Què vol dir que anem vestits casual ? És molt senzill, és quan anem vestits informals. Realment en el nostre dia a dia moltes vegades vestim així sense ser conscients. Però aquest estil s’ha imposat en moltes invitacions a esdeveniments i fins i tot ho trobo normal, ja que si anem a la inauguració d’una atracció d’un parc temàtic o assistim a una reunió de companys de feina un dissabte, no s’escau l’estil formal.
Si rebem una targeta a on ens indica que el dress code és casual, ho associarem a un esdeveniment no formal.
Com és roba que fem servir molt freqüentment tingueu en compte que no porti taques o no estigui trencada, i que a les camises no els hi falti aquell botó, sí, aquell que sempre es perd. També és important que vigilem amb els colors, la rentadora moltes vegades fa que estiguin apagats.

Casual no vol que dir, anem amb roba vella i desgastada, ni que ara ens posarem el xandall. Com a norma pensem en què l’elegància no s’ha de perdre mai de vista.
Per anar casual, els senyors poden portar uns pantalons de cotó, amb una camisa o un polo, anar sense corbata i mai amb vestit. A més les combinacions són múltiples, amb fulards, americanes, mocassins, sabates de lona i fins i tot jeans.(texans)
Respecte a les senyores hi ha molta més variació encara: vestits amb estampats o d’un sol color, pantalons amb una brusa, gavardina, tot dependrà de l’època de l’any en què hem de portar aquest estil.
El casual ha tingut tanta acceptació que s’ha diversificat i han sortit algunes branques d’aquest. El més conegut potser és el Business casual, en què els pantalons han de ser de vestir amb camisa, si es vol americana i amb unes sabates que no siguin de lona.

També està l’estil Smart casual, una mica més formal que l’anterior, a on no pot faltar un conjunt d’americana i camisa, amb els pantalons de diferent color que l’americana, és a dir amb un toc de la nostra personalitat, però sense portar vestit i el Casual informal, és menys informal que el Business casual. Aleshores podem incloure els texans i les sabatilles d’esport casual

Les senyores, tenim un avantatge molt més ampli en aquests estils, ja que no ens definim per si portem jaqueta o pantalons de línia recta. Podem triar si anirem amb pantalons o faldilla, amb camises de ratlles o llises o amb un vestit, sempre fent les combinacions necessàries perquè tot quedi harmonitzat. No durem moltes joies, però sí que podem fer combinacions amb accessoris com bosses, mocadors, cinturons i molt important farem servir poc maquillatge. Aplicarem les mateixes regles que en els senyors de menys informal a més sempre segons l’estil que se’ns demani.

Recordeu que si anem casual, hem de dur un estil ple de simplicitat no molt carregat, senzill sense massa pretensions però espontani i alhora natural, que ens deixi jugar amb la roba. L’estil casual es defineix per no ser un model estricte i formal de vestimenta.