Moda ètica vestit de lli camiser amb botons

110,00

Tots els vestits estan fets a mà en els tallers de Barcelona per dones en risc d’exclusió social. Com la Priscil·la, una jove nigeriana, té vint-i-tres anys a qui li encanta dissenyar la seva pròpia roba i cada dia ens sorprèn amb les creacions tan boniques que porta. En un futur, li agradaria produir-les en el seu propi taller de confecció. Estem segures que ho aconseguirà!

Moda ètica, o slow fashion és la tendència dins de l’ampli sector de la moda, que promou un consum i producció sostenibles i amb un impacte social positiu.
La Moda ètica aprofundeix més en la traçabilitat de la producció de la roba i que aquesta estigui feta de manera sostenible i afavorint una sèrie de drets dignes als treballadors que es dediquen a produir aquestes peces.

 

Neteja
SKU: N/A Categoria:

Moda ètica

La indústria tèxtil és considerada com la segona més contaminant del planeta, després de la indústria del petroli. És un sector a l’alça, en el qual es fabriquen milions i milions de peces a l’any. Doncs l’evolució passa pel canvi del model de consum i producció.

Perquè el problema no és solament mediambiental, també ens referim a l’explotació infantil. A més de la falta d’ètica de les grans marques de moda, a la falta d’un sistema circular en el sector, i a una compra més conscient per part de les persones.

Les marques socials, DonaKolors Moda ètica Barcelona

DonaKolors és una marca social de roba. Aquesta empresa dóna una oportunitat laboral a dones en situació d’exclusió social a través de formació i inserció laboral en l’àmbit tèxtil.

Comprant aquests els vestits de DonaKolors, ajudareu a centenars de dones a Barcelona a tenir una vida millor i guanyar-se un sou treballant de manera digna.

Tots els vestits estan fets a mà en els tallers de Barcelona.

Tant consumidors com fabricants hem de prendre consciència que el “fast fashion” és inviable.

Per això, i com a projecte que treballa per un món millor a través de la promoció d’idees i projectes sostenibles, avui us volem recomanar botigues de Barcelona en la qual trobaràs marques de moda ètiques i sostenibles.

Informació addicional

COLOR

BLAU, GRIS, DENIM

TALLA

S, M, L, XL