Roba de Cotó rústic Blazer ELSA

59,00

El blazer normalment és una jaqueta de vestir però aquesta es diferencia en el fet que té un tall més informal. A més del tipus de coll i caiguda que són súper originals!

Aquest blazer és de mànigues 3/4 i pot ser utilitzat com a jaqueta bàsica per a qualsevol moment, perquè és una peça de llarga durada.

Atreveix-te a combinar la roba casual o semiformal amb aquesta peça. El blazer et dóna l’oportunitat de, d’un sol cop de ploma, renovar per complet el teu aspecte, així tinguis posada roba que ja havies fet servir abans.

Per què has de fer servir un blazer?  Un blazer fa que et quedi bé tot i ajuda a estilitzar el teu cos.

Elaborat amb cotó rústic i baix amb forma. Es tanca amb un botó superior.

Neteja
SKU: N/A Categoria:

Roba de cotó rústic

Saps que hi ha teles que són bàsiques, serveixen per a tot i queden sempre genial?

Aquest blazer de cotó rústic és un bàsic atemporal. Perquè és elegant, còmode i senzilla i perquè està feta amb cotó natural.

El cotó rústic és un filat de cotó de textura suau i lleugera, perfecte per al teixit i màquina manual.

El cotó rústic, la tela més natural i confortable roba de cotó rústic

I és que en el món es fa servir el cotó més que qualsevol altra fibra natural. Una fibra que es conrea i s’usa principalment per a fer teles.

Però tot és reutilitzable quan parlem de cotó. A causa que el cotó és un producte natural, es fa servir per dissenyar i fabricar roba.

Per això i perquè és natural a Espai Povo comptem amb molts dissenys confeccionats amb cotó. Però és el cotó rústic el més valorat, perquè compta amb diversos avantatges.

Per exemple, controla la humitat, aïlla i és súper còmode! 

Així mateix, la tela de cotó hipoal·lèrgica, resistent a l’aigua i duradora.

D’aquesta forma, la tela de cotó rústic deixa passar l’aire i absorbeix la humitat del cos, s’encarrega de treure la humitat de la pell, com ho fan les tovalloles.

El cotó ajuda a mantenir la comoditat mentre un fa exercici i evita que s’acumuli transpiració entre la pell i la vestimenta.

La vestimenta de cotó protegeix contra la calor durant l’estiu i contra el fred durant l’hivern proveint aïllament tèrmic, ja que aquesta tela atrapa l’aire entre les seves fibres. Les fibres de cotó eviten que el teixit s’adhereixi a la pell, el que ajuda a l’aïllament i a sentir-se còmoda.

La tela de cotó gairebé mai genera reaccions al·lèrgiques i es recomana per als que tenen al·lèrgies a la pell. A causa que el cotó és hipoal·lèrgic i no irrita la pell.

Informació addicional

COLOR

CRU, BLAU MARÍ

TALLA

S, M, L, XL