Vestit de núvia llarg en color Ivori

228,00 182,40

Boho chic, la tendència que no passa de moda  Vestits de núvia

Vestits de núvia d’inspiració bohèmia i hippie, aquest vestit en ivori és ideal per a tota mena de festivals i també per a ocasions especials.

Fins i tot si et cases, pot ser un magnífic vestit de boda de tendència. Casual, còmode i despreocupat, l’estil boho chic sempre ha estat, en major o menor mesura, present en el nostre armari.

Un estil sorprenent vestits de núvia

I encara que a causa de la seva gran acceptació entre les celebrities i it girls del moment pugui semblar que han estat elles les precursores d’aquesta tendència, la veritat és que el seu origen es deu a una cultura totalment contrària.

Van ser els gypsies originaris de Bohèmia, una zona d’Europa de l’Est, els que van promoure l’estil boho. En els anys 50, artistes, escriptors i viatgers van decidir adoptar una forma de vida nòmada renunciant als capritxos burgesos. Buscaven la llibertat sexual i artística, i intentaven viure amb el menys possible.

El boho és un estil que s’ha tornat a posar de moda, també a la roba. Cada vegada són més les núvies que opten pels vestits de núvia boho que fusionen a la perfecció l’estil vintage amb el romanticisme. Ets tu una d’elles? Llavors t’encantarà la col·lecció que tenim en la nostra web pensada especialment per a tu.

La roba no era important per a ells. I va anar així, sense voler-ho, com van donar forma a un estil molt característic i particular que avui dia continua triomfant.

Vestits de núvia

A Espai Povo som uns enamorats de la blonda i de l’estil bohemi i natural en les núvies, convidades i en la vida en general.

Adorem la bellesa natural de les coses. Si et passa el mateix, has arribat al lloc adequat!

Aquí pots trobar el teu estil i el que més t’afavoreix segons la teva tipologia i filosofia de vida, perquè et sentis autèntica i reflecteixis la teva llum. Aquí veuràs alguns vestits de núvies de la nostra col·lecció.

L’estil bohemi un clàssic que no passa de moda vestits de núvia

Van ser els gypsies originaris de Bohèmia, una zona d’Europa de l’Est, els que van promoure l’estil boho. En els anys 50, artistes, escriptors i viatgers van decidir adoptar una forma de vida nòmada renunciant als capritxos burgesos.

Gaudeix de la lleugeresa i la llibertat que sentiràs en portar el vestit de núvia boho dels teus somnis. Ens agrada crear vestits que reflecteixin la teva personalitat. I quina millor manera de mostrar el teu caràcter independent que amb un vestit romàntic i bohemi?

Els bohemis la llibertat sexual i artística, i intentaven viure amb el menys possible. La roba no era important per a ells. I va anar així, sense voler-ho, com van donar forma a un estil molt característic i particular que avui dia continua triomfant.

Aquest esplèndid i femení vestit desborda puresa i delicadesa, i treuen el màxim partit d’ornaments texturitzats com l’encaix de guipur o les mànigues llargues d’encaix.

Les seductores obertures en l’escot i la caiguda del teixit, accentua les teves corbes i potencia les facetes més alegres de la teva personalitat. Quan visitis la nostra botiga, t’explicarem detalladament tots els aspectes únics que distingeixen als nostres vestits de núvia boho.